Kom in beweging en sponsor het Groene Voedselpad

 

Op 19 maart beginnen we: de grote looptocht van 2700 kilometer over Het Groene Voedselpad om een prachtige beweging op gang te brengen. Door alle 355 gemeenten, verspreid over 1,5 a 2 jaar.

Sponsor je ons?

Je draagt bij aan een coöperatieve economie, lokaal/regionaal geworteld: een Rooted WEconomy. En aan meer lokaal voedsel van, voor en door iedereen. Ook maak je de oprichting van de stichting TouchedByWater mogelijk.


Loop je mee met ons?

We verbinden tijdens de tocht allerlei mooie initiatieven en maken ze zichtbaar o.a. via lokale media. Wat betreft voedsel: dat zien we veel liever in een korte overzichtelijke keten, zodat je weet waar je voedsel vandaan komt.

Het motto van onze loop-/sponsoractie is dan ook:
Voeding voor nieuw samen leven’

Voor we verder praten, bekijk de ”slideshow”. Je snapt wellicht niet alles ineens, maar je moet ergens beginnen nietwaar.

Natuur

Nederland als ”blue zone”, en als plek waar we de natuur weer meer haar gang laten gaan. Bomen die het zelf wel redden, als ze maar met liefde zijn geplant, en een beetje deregulering.

Steun ons!

Draag je ons een warm hart toe? 2700 kilometer is best ’n eind. Versleten zolen, blaren, tong op de schoenen, maar blijven gáán en mensen ontmoeten, hen aanmoedigen in waarmee ze bezig zijn.

Ben je enthousiast? Sponsor dan onze initiatieven. Daar zijn we heel blij mee!

Je kunt Het Groene Voedselpad sponsoren op vier niveaus.

  1. Niveau 1: jouw donatie vanaf € 15,-. Je krijgt onze dank en een klavertje 4.
  2. Niveau 2: sponsoring per kilometer (€ 129,60 per kilometer). Als dank ontvang je een fraai LiberTerra Living insectenchalet of -hotel.
  3. Niveau 3: voor € 650,- krijg je video/foto/drone-opnamen, boven de door jou aangewezen plek en directe omgeving + een wervend verhaaltje. Voor € 1250,- wordt bovendien de tuinhouder geïnterviewd, en die tuin ‘’in het zonnetje’’ gezet in een verfrissend journalistiek multi-media verslag.
  4. Niveau 4: maatwerk voor organisaties, via een uniek ‘Diep Groencommunicatiepakket, zoals goede publiciteit.

Zie meer informatie in de slideshow hierboven.

Heel graag tot ziens en dank je wel!