Hulp gevraagd

Wie helpt ons om onze dromen waar te maken?

We zijn dringend op zoek naar een Event organisator en een Fundingmanager.
Ben jij, of ken jij, iemand die mee wil helpen aan het realiseren van lokaal voedsel, een nieuwe deel-economie, en een mens-gerichte samenleving? Dan horen we graag van je!

De stichting TouchedByWater 

TouchedByWater staat voor anders met elkaar omgaan; naar een andere manier om ons te manifesteren op aarde, onze moeder. Nederland als ”blue zone”; als plek waar we de natuur meer z’n gang laten gaan, bomen die het zelf wel redden, als ze met liefde zijn geplant, een beetje minder regels.

We komen in beweging!

Daarvoor starten we op 19 maart a.s. met een grote wandeltocht over ‘het Groene Voedselpad‘, waarbij we verspreid over 2 jaar steeds een stuk door Nederland lopen en bijzondere initiatieven laten zien en ze verbinden. In totaal 2700 kilometer, alle 355 gemeenten, best ’n eind. Versleten zolen, blaren, tong op de schoenen, maar blijven gáán en mensen ontmoeten, hen aanmoedigen waarmee ze bezig zijn. Met deze sponsorloop brengen we een prachtige beweging op gang.

Het motto is: ‘Voeding voor nieuw samen leven’

Wij brengen voeding: inspiratie, energie, methodieken, tools en ook letterlijk voedsel en voedselconcepten, voor een nieuwe wijze van samen leven, werken en leren. Dat brengen we aan bewoners, overheden en andere verlang-hebbenden. De primaire vorm is LiberTerra Living: wonen in Kleinere Duurzame Woningen met voedselteelt en maatschappelijke inzet van bewoners. TouchedByWater wordt hierin gesteund door Our Human Nature.

We zoeken (minstens) twee personen die ons gaan helpen… Wie?

We komen graag in contact met een:

Event organisator 

Taken:

 • Je zorgt dat de wandeltocht op rolletjes loopt. Het eerste deel is op 19 en 20 maart, het tweede deel rond 25 april (de rest moet nog ingepland worden). Je maakt daarvoor glasheldere afspraken, verdeelt taken, zit achter mensen aan waar nodig, maakt draaiboeken e.d.
 • Je stelt een aantrekkelijk programma op per locatie.
 • Je benadert pers/media, zorgt voor ‘publiek’, samen met de lokale personen.
 • Je bent een heel praktisch ingesteld persoon, zorgvuldig en doortastend, werkt goed zelfstandig, met verzorgd taalgebruik en tact (bijvoorbeeld zorgvuldig in contact met politici).

Voor de sponsortocht zijn er op meerdere plekken kleine of grotere samenkomsten, met als startpunt:

 • 19 maart – aftrap wandeltocht te Gouda, met Leo en Karel
 • 19 maart – Happy Koops houdt verhaal bij zorginstelling Leiderdorp, een tussenstop
 • 19 maart – met Frank Flippo in Heemstede, een tussenstop
 • 20 maart – nader in te vullen

De taakomschrijving is in overleg, dit kan dus nog veranderen.

Tijdsbesteding: op pieken 16 uur per week (schatting), andere momenten minder. Dit zal sterk afhangen van het verloop van de tocht.

Beloning: volgt zodra we geld gaan verdienen. En dan ook met terugwerkende kracht, is onze bedoeling. Bedenk dat wij er nu ook nog niets aan verdienen.

Fundingmanager

Taken:

 • Je bent aanjager en coördinator van de sponsoring-campagne.
 • Crowdfunding bij zowel particulieren als bedrijven. Particulieren: donaties en sponsoring. Bedrijven: sponsoring en producties in opdracht, zoals gefilmde journalistieke portretten. Er is een uitgebreide Powerpoint met alle inhoud daarvan. Wij geven steeds tekst en input zodat je goed beslagen ten ijs komt. Er is qua kanalen een focus op LinkedIn en Facebook. En uiteraard zijn er andere manieren. Creativiteit is zeker welkom.
 • Je werkt de proposities netjes uit tot wervende en heldere communicatie.
 • Je volgt de binnenkomende geldstromen en neemt actie waar nodig.
 • Je zorgt dat het hele team van TouchedByWater (nu al zo’n 20 personen) hier actief en effectief mee bezig is.
 • Ook ben je relatiemanager. Je gaat bijvoorbeeld bij een selectie van bedrijven en de grote particuliere sponsors/donateurs op gesprek.

De taakomschrijving is in overleg, dit kan dus nog veranderen.

Tijdsbesteding: bij voorkeur ongeveer 16 tot 24 uur per week, maar dat kan ook minder zijn afhankelijk van jouw beschikbaarheid.

Beloning: volgt zodra we geld gaan verdienen. En dan ook met terugwerkende kracht, is onze bedoeling. Bedenk dat wij er nu ook nog niets aan verdienen.

Interesse?

Heb je interesse en/of wil je meer informatie, neem dan contact op met Marnix Lamers via tel. 06-1505 0824 of e-mail marnix.lamers@touchedbywater.org.