Sponsoren en doneren

Over het invullen

<Naam> is niet verplicht, <E-mailadres> wel.
Bij < Bericht> kunt u opmerkingen plaatsen.
Klik op ‘Eigen bedrag invoeren’ in de witte balk onder <Bedrag €*’>. En kies daar een standaard-bedrag vanaf € 1. Of vul een eigen bedrag in, in de grijze balk daaronder.
Ga vervolgens verder met betaalmethode en de knop ‘Doneren’.

Naam

E-mailadres*

Bericht

Bedrag €* 

Steun met sponsoring / donatie TouchedByWater in onze missie: een Rooted WEconomy. Zoals door meer lokaal voedsel voor en door iedereen. Ondersteund met publieke open source dataplatforms die helpen bij het ‘inrichten’ van een duurzaam leven. Zie ook Vriend worden en Sponsor het Groene Voedselpad. Alvast heel hartelijk bedankt voor uw support!

Besteding

De sponsorgelden die nu binnenkomen worden ingezet voor:

  • oprichting van de stichting
  • middelen voor de sponsorcampagne
  • een Lopifit ”loopfiets” voor de grote wandeltocht
  • filmcamera’s
  • de eerste start met datasystemen en het ontwikkelen van AgroWiki
  • uitbouw van communicatie (waaronder website, social media e.a.)

Financiële afhandeling

De financiële afhandeling van sponsorbetalingen wordt tijdelijk georganiseerd door Wayra – Wat speelt er? Dit is de onderneming van een van de kwartiermakers van de stichting, namelijk Marnix Lamers. Wayra is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30226505, zie ook www.wayra.nl. Dit is gedurende enkele maanden totdat de stichting is opgericht (voorzien voor maart 2020) en deze beschikt over een eigen bankrekening (voorzien uiterlijk mei 2020). Toezicht op de rekening vindt plaats door financieel kantoor ‘Onderneem het anders’ in Huissen, onder leiding van Peter Hubers.

De donatie verloopt via Mollie.com, een professionele en betrouwbare financiële dienstverlener.